Local time: 00:15
Gibralmora 21
+31 642436733

Planting Freedom retreat NL

vrijdag 14 oktober - Maandag 17 oktober, 2023
-Wie zijn wij?
Wessel is al op jonge leeftijd geïnteresseerd geraakt in de wereld van plant medicijnen. Na jaren onderzoek doen en zelf rijke ervaringen opgedaan te hebben heeft hij besloten om anderen te begeleiden met plantmedicijnen en is naar de jungle van Peru vertrokken om hier meer over te leren. Na een zeer leerzame tijd in de jungle was het tijd om terug te keren en de opgedane kennis in de praktijk te brengen om mensen te helpen zichzelf te helpen. Drie jaar verder heeft hij velen behandelt met kambo en heeft hij een hoop groepen begeleid met huachuma en paddenstoelen.
Pien is een ervaren Plant Medicine host en facilitator, ze heeft ervaring in de gezondheidszorg en psychologie. Na jaren in de ‘westerse’ geestelijke gezondheids zorg te hebben gewerkt, werd het tijd om te doen waar ze in geloofde en een andere weg in te slaan. Ze leerde steeds meer over plantengeneeskunde en alternatieve therapie en ervoer zelf hoeveel het kan helpen om aan de oppervlakte te brengen wat aandacht nodig heeft. Ze wist en voelde dat ze geschikt was om te leren hoe ze deze ervaring voor andere mensen kon faciliteren. En zo begon de reis om leerling te worden en later haar eigen ceremonies te organiseren.
Het is ons doel om deelnemers zo goed en veilig mogelijk te begeleiden in het proces wat zij met zichzelf aangaan met de planten. Wij gaan je dus niet confronteren met ‘wat wij denken dat je nodig hebt’ We geloven dat jij en de plant samen de reis aangaan en dat de plant je wil geven wat je nodig hebt. We zijn er voor je om te kletsen, knuffelen, je gerust te stellen of om je (op jou verzoek) te spiegelen.